Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 16g143kcal0g0g16.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 12g8.4kcal0.1g1.4g0.1g0.5g
Mustapippuri 3.9g11kcal0.4g1.5g0.1g1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 320g411kcal66.4g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g1148kcal133.8g5.8g64.8g3g
Valittu annoskoko352g574kcal66.9g2.9g32.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna176g287kcal33.5g1.5g16.2g0.8g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200