Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 15g11kcal0.2g1.7g0.2g0.6g
Mustapippuri 4.9g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 400g514kcal83g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g1435kcal167.4g7.2g81.2g3.8g
Valittu annoskoko440g717kcal83.7g3.6g40.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna220g359kcal41.9g1.8g20.3g1g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200