Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 24g215kcal0g0g24.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 18g13kcal0.2g2g0.2g0.7g
Mustapippuri 5.9g16kcal0.6g2.3g0.2g1.6g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 480g617kcal99.6g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g1721kcal200.8g8.6g97.4g4.6g
Valittu annoskoko528g861kcal100.4g4.3g48.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna264g430kcal50.2g2.2g24.4g1.2g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200