Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 32g286kcal0g0g32.4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 24g17kcal0.3g2.7g0.3g0.9g
Mustapippuri 7.8g22kcal0.9g3g0.3g2.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 640g822kcal132.8g0g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1408g2295kcal268g11.4g130g6g
Valittu annoskoko704g1147kcal134g5.7g65g3g
Annoskoko puolitettuna352g574kcal67g2.9g32.5g1.5g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200