Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen45g18kcal0.9g4.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g14g119kcal0g0g13.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g400g100kcal8g16g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana933g491kcal19g42.8g27.8g0.4g
Valittu annoskoko467g246kcal9.5g21.4g13.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna233g123kcal4.8g10.7g7g0.1g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524