Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)100g313kcal12g63g1.5g11g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 500g643kcal103.8g0g25g0g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)50g80kcal4g2g6.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.8kcal0.3g0.2g0.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka10g8.2kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Chili paprika punainen5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Arla Apetina Feta 3%30g33kcal5.4g0.6g0.9g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g20g57kcal10g6.8g0.2g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Tomaatti 250g57kcal1.4g8.6g0.8g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2377g2721kcal280.6g189.2g92.6g36.8g
Valittu annoskoko1188g1360kcal140.3g94.6g46.3g18.4g
Annoskoko puolitettuna594g680kcal70.2g47.3g23.2g9.2g
Arvot/100g100g115kcal11.8g8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550