Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Valkopippuri 6.5g18kcal0.7g2.8g0.1g1.7g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Pekoni rasvainen 140g526kcal16.8g0g51.8g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 400g552kcal75g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1843g2478kcal202g40.6g166.4g9g
Valittu annoskoko922g1239kcal101g20.3g83.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna461g620kcal50.5g10.2g41.6g2.3g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197849