Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 25g15kcal2.5g0.8g0.1g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g5g0.5kcal0.1g0g0g4.3g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Manteli, jauhettu, n. 1dl30g181kcal7.2g2g16.2g2.1g
Vehnälese 4.5g10kcal0.6g0.7g0.2g1.7g
Seesaminsiemen, kuorineen 4.3g29kcal1.1g0.3g2.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g645kcal37.4g11.8g49.2g17.2g
Valittu annoskoko129g323kcal18.7g5.9g24.6g8.6g
Annoskoko puolitettuna65g161kcal9.4g3g12.3g4.3g
Arvot/100g100g250kcal14.5g4.6g19.1g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855