Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 29g17kcal2.9g0.9g0.1g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g5.8g0.6kcal0.1g0g0g5g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Manteli, jauhettu, n. 1dl35g211kcal8.5g2.3g18.9g2.5g
Vehnälese 5.3g12kcal0.7g0.8g0.2g2g
Seesaminsiemen, kuorineen 5g34kcal1.3g0.3g2.9g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana301g753kcal43.6g13.4g57.4g20.2g
Valittu annoskoko151g376kcal21.8g6.7g28.7g10.1g
Annoskoko puolitettuna75g188kcal10.9g3.4g14.4g5.1g
Arvot/100g100g250kcal14.5g4.5g19.1g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855