Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 74g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 33g20kcal3.3g1g0.1g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g6.7g0.7kcal0.1g0g0g5.7g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Manteli, jauhettu, n. 1dl40g241kcal9.7g2.6g21.6g2.8g
Vehnälese 6g14kcal0.8g0.9g0.3g2.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 5.7g38kcal1.5g0.4g3.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g860kcal49.8g15.2g65.6g23g
Valittu annoskoko172g430kcal24.9g7.6g32.8g11.5g
Annoskoko puolitettuna86g215kcal12.5g3.8g16.4g5.8g
Arvot/100g100g250kcal14.5g4.4g19.1g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855