Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 42g24kcal4.1g1.3g0.2g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g8.3g0.8kcal0.1g0g0.1g7.1g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.2g0g0g
Manteli, jauhettu, n. 1dl50g302kcal12.1g3.3g27.1g3.5g
Vehnälese 7.5g17kcal1g1.2g0.3g2.8g
Seesaminsiemen, kuorineen 7.1g48kcal1.9g0.5g4.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g1075kcal62.2g19.6g82.4g28.6g
Valittu annoskoko215g538kcal31.1g9.8g41.2g14.3g
Annoskoko puolitettuna107g269kcal15.6g4.9g20.6g7.2g
Arvot/100g100g250kcal14.5g4.6g19.2g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855