Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 129g183kcal16.1g0.4g13.2g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 58g34kcal5.7g1.8g0.2g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g12g1.2kcal0.2g0g0.1g9.9g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Manteli, jauhettu, n. 1dl70g422kcal16.9g4.6g37.9g4.9g
Vehnälese 11g24kcal1.4g1.6g0.5g3.9g
Seesaminsiemen, kuorineen 10g67kcal2.7g0.7g5.8g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana602g1505kcal87.2g27g115.4g40g
Valittu annoskoko301g753kcal43.6g13.5g57.7g20g
Annoskoko puolitettuna151g376kcal21.8g6.8g28.9g10g
Arvot/100g100g250kcal14.5g4.5g19.2g6.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855