Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 147g210kcal18.4g0.4g15.1g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 67g39kcal6.6g2.1g0.3g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g13g1.3kcal0.2g0g0.1g11.4g
Leivinjauhe 13g24kcal0.7g5g0g0.1g
Manteli, jauhettu, n. 1dl80g483kcal19.3g5.3g43.3g5.6g
Vehnälese 12g27kcal1.6g1.9g0.5g4.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 11g77kcal3.1g0.8g6.6g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana688g1720kcal99.8g31g131.8g46g
Valittu annoskoko344g860kcal49.9g15.5g65.9g23g
Annoskoko puolitettuna172g430kcal25g7.8g33g11.5g
Arvot/100g100g250kcal14.5g4.5g19.1g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855