Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 75g44kcal7.4g2.3g0.3g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g15g1.5kcal0.2g0g0.1g12.8g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Manteli, jauhettu, n. 1dl90g543kcal21.7g6g48.7g6.3g
Vehnälese 14g31kcal1.8g2.1g0.6g5.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 13g86kcal3.4g0.9g7.4g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana774g1935kcal112g35g148g51.8g
Valittu annoskoko387g968kcal56g17.5g74g25.9g
Annoskoko puolitettuna194g484kcal28g8.8g37g13g
Arvot/100g100g250kcal14.5g4.5g19.1g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855