Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 8.3g4.9kcal0.8g0.3g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.7g0.2kcal0g0g0g1.4g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Manteli, jauhettu, n. 1dl10g60kcal2.4g0.7g5.4g0.7g
Vehnälese 1.5g3.4kcal0.2g0.2g0.1g0.6g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.4g10kcal0.4g0.1g0.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g215kcal12.4g4g16.4g5.8g
Valittu annoskoko43g108kcal6.2g2g8.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna22g54kcal3.1g1g4.1g1.5g
Arvot/100g100g250kcal14.4g4.7g19.1g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855