Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 184g262kcal23g0.6g18.8g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 84g49kcal8.2g2.6g0.3g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g17g1.7kcal0.3g0g0.1g14.2g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Manteli, jauhettu, n. 1dl100g603kcal24.1g6.6g54.1g7g
Vehnälese 15g34kcal2g2.3g0.7g5.6g
Seesaminsiemen, kuorineen 14g96kcal3.8g1g8.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g2150kcal124.6g38.8g164.4g57.2g
Valittu annoskoko430g1075kcal62.3g19.4g82.2g28.6g
Annoskoko puolitettuna215g538kcal31.2g9.7g41.1g14.3g
Arvot/100g100g250kcal14.5g4.5g19.1g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855