Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 100g59kcal9.8g3.1g0.4g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g20g2kcal0.3g0g0.1g17g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Manteli, jauhettu, n. 1dl120g722kcal28.9g7.9g64.8g8.4g
Vehnälese 18g41kcal2.4g2.8g0.8g6.8g
Seesaminsiemen, kuorineen 17g115kcal4.6g1.2g9.9g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1030g2575kcal149g46.6g197.2g68.8g
Valittu annoskoko515g1288kcal74.5g23.3g98.6g34.4g
Annoskoko puolitettuna258g644kcal37.3g11.7g49.3g17.2g
Arvot/100g100g250kcal14.5g4.5g19.1g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855