Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 257g367kcal32.1g0.8g26.4g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 117g68kcal11.5g3.6g0.5g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g23g2.3kcal0.4g0g0.1g19.9g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Manteli, jauhettu, n. 1dl140g844kcal33.8g9.3g75.7g9.8g
Vehnälese 21g48kcal2.8g3.2g0.9g7.9g
Seesaminsiemen, kuorineen 20g134kcal5.3g1.4g11.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1204g3010kcal174.2g54.2g230.2g80.2g
Valittu annoskoko602g1505kcal87.1g27.1g115.1g40.1g
Annoskoko puolitettuna301g753kcal43.6g13.6g57.6g20.1g
Arvot/100g100g250kcal14.5g4.5g19.1g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855