Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 13g7.3kcal1.2g0.4g0.1g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g2.5g0.3kcal0g0g0g2.1g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Manteli, jauhettu, n. 1dl15g90kcal3.6g1g8.1g1g
Vehnälese 2.3g5.1kcal0.3g0.3g0.1g0.8g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.1g14kcal0.6g0.1g1.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g322kcal18.4g5.6g24.6g8.4g
Valittu annoskoko64g161kcal9.2g2.8g12.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna32g81kcal4.6g1.4g6.2g2.1g
Arvot/100g100g250kcal14.3g4.3g19.1g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855