Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 294g419kcal36.7g0.9g30.1g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 134g78kcal13.1g4.1g0.5g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g27g2.7kcal0.4g0g0.2g22.7g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Manteli, jauhettu, n. 1dl160g965kcal38.6g10.6g86.6g11.2g
Vehnälese 24g55kcal3.2g3.7g1.1g9g
Seesaminsiemen, kuorineen 23g153kcal6.1g1.6g13.2g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1376g3440kcal199g62g263.4g91.6g
Valittu annoskoko688g1720kcal99.5g31g131.7g45.8g
Annoskoko puolitettuna344g860kcal49.8g15.5g65.9g22.9g
Arvot/100g100g250kcal14.5g4.5g19.1g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855