Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 17g10kcal1.6g0.5g0.1g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g3.3g0.3kcal0.1g0g0g2.8g
Leivinjauhe 3.3g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Manteli, jauhettu, n. 1dl20g121kcal4.8g1.3g10.8g1.4g
Vehnälese 3g6.9kcal0.4g0.5g0.1g1.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.8g19kcal0.8g0.2g1.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g430kcal25g7.8g32.8g11.2g
Valittu annoskoko86g215kcal12.5g3.9g16.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna43g108kcal6.3g2g8.2g2.8g
Arvot/100g100g251kcal14.6g4.5g19.1g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855