Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 367g524kcal45.9g1.1g37.7g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 167g98kcal16.4g5.2g0.7g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g33g3.3kcal0.5g0g0.2g28.4g
Leivinjauhe 33g59kcal1.7g12.6g0g0.2g
Manteli, jauhettu, n. 1dl200g1206kcal48.3g13.2g108.2g14g
Vehnälese 30g69kcal4g4.6g1.4g11.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 28g191kcal7.6g2g16.5g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g4300kcal248.8g77.4g329.4g114.8g
Valittu annoskoko860g2150kcal124.4g38.7g164.7g57.4g
Annoskoko puolitettuna430g1075kcal62.2g19.4g82.4g28.7g
Arvot/100g100g250kcal14.5g4.5g19.1g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855