Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu266g533kcal34.6g7.7g42.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)246g86kcal2.5g17g1.2g3.4g
Valkosipuli 13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Paprika, punainen53g14kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Paprika vihreä 53g11kcal0.5g1.3g0.2g1g
Vesi133g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 166g54kcal1g9.3g0.3g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2024g1468kcal82.4g87.6g89.6g22.8g
Valittu annoskoko1012g734kcal41.2g43.8g44.8g11.4g
Annoskoko puolitettuna506g367kcal20.6g21.9g22.4g5.7g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889