Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu333g666kcal43.3g9.7g53.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)308g108kcal3.1g21.2g1.5g4.3g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Paprika, punainen67g17kcal0.6g3.1g0.3g1.3g
Paprika vihreä 67g14kcal0.6g1.7g0.2g1.3g
Vesi166g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 208g68kcal1.3g11.6g0.4g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2530g1836kcal103g109.6g112g28.4g
Valittu annoskoko1265g918kcal51.5g54.8g56g14.2g
Annoskoko puolitettuna633g459kcal25.8g27.4g28g7.1g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889