Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu466g932kcal60.6g13.5g74.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)431g151kcal4.3g29.7g2.2g6g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Paprika, punainen93g24kcal0.8g4.3g0.4g1.9g
Paprika vihreä 93g20kcal0.9g2.3g0.3g1.8g
Vesi233g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 291g95kcal1.8g16.2g0.6g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3542g2570kcal144g153g157g40g
Valittu annoskoko1771g1285kcal72g76.5g78.5g20g
Annoskoko puolitettuna886g643kcal36g38.3g39.3g10g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889