Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu533g1065kcal69.2g15.4g85.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)493g172kcal4.9g34g2.5g6.9g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Paprika, punainen107g27kcal1g4.9g0.4g2.1g
Paprika vihreä 107g23kcal1g2.7g0.3g2g
Vesi266g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 333g109kcal2.1g18.5g0.7g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4048g2937kcal164.8g175g179.2g45.6g
Valittu annoskoko2024g1468kcal82.4g87.5g89.6g22.8g
Annoskoko puolitettuna1012g734kcal41.2g43.8g44.8g11.4g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889