Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu800g1600kcal104g23.2g128g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)740g259kcal7.4g51.1g3.7g10.4g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Paprika, punainen160g41kcal1.4g7.4g0.6g3.2g
Paprika vihreä 160g34kcal1.5g4g0.5g3g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 500g164kcal3.1g27.8g1g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g4411kcal247.4g263g269g68.6g
Valittu annoskoko3040g2206kcal123.7g131.5g134.5g34.3g
Annoskoko puolitettuna1520g1103kcal61.9g65.8g67.3g17.2g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889