Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu133g266kcal17.3g3.9g21.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)123g43kcal1.2g8.5g0.6g1.7g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Paprika, punainen27g6.8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Paprika vihreä 27g5.7kcal0.3g0.7g0.1g0.5g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 83g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1012g734kcal41g43.8g44.8g11.2g
Valittu annoskoko506g367kcal20.5g21.9g22.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna253g184kcal10.3g11g11.2g2.8g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889