Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 400g305kcal7.5g62g0.8g4g
Porkkana, keskikokoinen 65g152g43kcal0.9g9g0.3g3.8g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g480g624kcal96g0g28.8g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g500g1250kcal95g0.2g110g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7064g4442kcal398.8g142.4g279.8g15.6g
Valittu annoskoko3532g2221kcal199.4g71.2g139.9g7.8g
Annoskoko puolitettuna1766g1111kcal99.7g35.6g70g3.9g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929