Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium200g36kcal2g6g0.4g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)400g260kcal12.8g19.2g14g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 100g305kcal3.5g4.2g30g0.5g
Katkarapu 200g137kcal28.9g0g2.2g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 200g681kcal53g0g51.4g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g6g21kcal0.6g4.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2212g2879kcal201.6g68g196.4g1g
Valittu annoskoko1106g1440kcal100.8g34g98.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna553g720kcal50.4g17g49.1g0.3g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040