Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium251g45kcal2.5g7.5g0.5g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)501g326kcal16g24g17.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 125g382kcal4.4g5.2g37.6g0.6g
Katkarapu 251g171kcal36.2g0g2.8g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 251g853kcal66.4g0g64.4g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g7.5g26kcal0.8g5.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2770g3606kcal252.6g84.8g246g1.2g
Valittu annoskoko1385g1803kcal126.3g42.4g123g0.6g
Annoskoko puolitettuna693g901kcal63.2g21.2g61.5g0.3g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040