Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium301g54kcal3g9g0.6g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)601g391kcal19.2g28.9g21g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 150g458kcal5.3g6.3g45.1g0.8g
Katkarapu 301g206kcal43.4g0g3.3g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 301g1024kcal79.6g0g77.2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g9g31kcal0.9g6.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3324g4327kcal302.8g102.2g294.8g1.6g
Valittu annoskoko1662g2163kcal151.4g51.1g147.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna831g1082kcal75.7g25.6g73.7g0.4g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040