Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium351g63kcal3.5g10.5g0.7g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)701g456kcal22.4g33.7g24.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 175g535kcal6.1g7.3g52.6g0.9g
Katkarapu 351g240kcal50.6g0g3.9g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 351g1194kcal92.9g0g90.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g11g36kcal1.1g8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3878g5048kcal353.2g119g344.2g1.8g
Valittu annoskoko1939g2524kcal176.6g59.5g172.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna970g1262kcal88.3g29.8g86.1g0.5g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040