Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium451g81kcal4.5g13.5g0.9g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)902g586kcal28.9g43.3g31.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 225g688kcal7.9g9.4g67.6g1.1g
Katkarapu 451g308kcal65.1g0g5g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 451g1535kcal119.5g0g115.9g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g14g47kcal1.4g10.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4986g6490kcal454.6g153g442.6g2.2g
Valittu annoskoko2493g3245kcal227.3g76.5g221.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna1247g1623kcal113.7g38.3g110.7g0.6g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040