Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium50g9kcal0.5g1.5g0.1g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)100g65kcal3.2g4.8g3.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 25g76kcal0.9g1g7.5g0.1g
Katkarapu 50g34kcal7.2g0g0.5g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 50g170kcal13.2g0g12.8g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana553g720kcal50.4g16.8g48.8g0.2g
Valittu annoskoko277g360kcal25.2g8.4g24.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna138g180kcal12.6g4.2g12.2g0.1g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040