Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium50g9kcal0.5g1.5g0.1g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)100g65kcal3.2g4.8g3.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 25g76kcal0.9g1g7.5g0.1g
Katkarapu 50g34kcal7.2g0g0.6g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 50g171kcal13.3g0g12.9g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana554g721kcal50.6g16.8g49.2g0.2g
Valittu annoskoko277g361kcal25.3g8.4g24.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna139g180kcal12.7g4.2g12.3g0.1g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040