Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium501g90kcal5g15g1g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)1002g651kcal32.1g48.1g35.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 251g764kcal8.8g10.5g75.1g1.3g
Katkarapu 501g343kcal72.3g0g5.5g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 501g1706kcal132.7g0g128.7g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g15g52kcal1.5g11.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5540g7211kcal504.8g170g491.6g2.6g
Valittu annoskoko2770g3606kcal252.4g85g245.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna1385g1803kcal126.2g42.5g122.9g0.7g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040