Valmistetaan samaan tapaan kuin normaalitkin Oopsit.
Tuorejuuston tilalla käytetty maitorahkaa ja "mausteena" juustoraastetta.
Erottele valkuaiset & keltuaiset.
Vispaa valkuaiset napaksi vaahdoksi (ei kuitenkaan marengiksi asti).
Sekoita keltuaiset rahkan, leivinjauheen (hyppysellinen?) ja juustoraasteen kanssa sekaisin.
(halutessa suolaa hitunen tai maun mukaan.)
Yhdistä keltuaissekoitus valkuaisiin kevyesti nostellen/sekoitellen, siten ettei rakenne hajoa, mutta taikina on kuitenkin tasaista (valkuaisvaahto ei "pistä silmään"
.
Nostele taikinasta varovasti esim.
lusikalla pellille halutun kokoisia "palleroita" ja paista noin 30 min 150°C:ssa.
8 isohkoa oopsia.
Kannattaa testata mausteissa myös (ilman juustoa) kaardemummaa!
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaaSugarmindy