Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 35g26kcal4.6g0.4g0.1g2.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g60g540kcal0g0g60g0g
Ruisjauho, 1 dl250g800kcal27.5g159.9g5.7g34.7g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 137g432kcal14.5g81.6g3g7.6g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 150g416kcal3g4.5g42g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g150g289kcal28.5g0.1g19.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro50g15kcal1g2.1g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2064g5035kcal158.2g497.2g261g92.6g
Valittu annoskoko1032g2518kcal79.1g248.6g130.5g46.3g
Annoskoko puolitettuna516g1259kcal39.6g124.3g65.3g23.2g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.6g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407