Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 53g39kcal6.9g0.6g0.2g3.6g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g90g810kcal0g0g90g0g
Ruisjauho, 1 dl375g1199kcal41.2g239.9g8.6g52.1g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 206g648kcal21.8g122.5g4.5g11.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 225g624kcal4.5g6.7g63g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g225g434kcal42.7g0.2g29.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro75g23kcal1.6g3.1g0.4g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g7553kcal237.4g746g391.8g138.8g
Valittu annoskoko1548g3776kcal118.7g373g195.9g69.4g
Annoskoko puolitettuna774g1888kcal59.4g186.5g98g34.7g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407