Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 61g46kcal8g0.7g0.2g4.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g105g945kcal0g0g104.9g0g
Ruisjauho, 1 dl437g1399kcal48.1g279.9g10.1g60.8g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 241g756kcal25.4g142.9g5.3g13.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 262g727kcal5.2g7.9g73.5g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g262g506kcal49.9g0.3g34.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro88g27kcal1.8g3.7g0.4g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3612g8811kcal276.8g870.8g457g162g
Valittu annoskoko1806g4406kcal138.4g435.4g228.5g81g
Annoskoko puolitettuna903g2203kcal69.2g217.7g114.3g40.5g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407