Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 70g52kcal9.2g0.8g0.3g4.8g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g120g1080kcal0g0g120g0g
Ruisjauho, 1 dl500g1600kcal55g320g11.5g69.5g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 275g864kcal29g163.3g6g15.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 300g832kcal6g9g84g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g300g579kcal57g0.3g39g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro100g31kcal2.1g4.2g0.5g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4130g10076kcal316.6g995.2g522.6g185.2g
Valittu annoskoko2065g5038kcal158.3g497.6g261.3g92.6g
Annoskoko puolitettuna1033g2519kcal79.2g248.8g130.7g46.3g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407