Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 79g59kcal10.3g0.9g0.3g5.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g135g1214kcal0g0g134.9g0g
Ruisjauho, 1 dl562g1799kcal61.8g359.8g12.9g78.1g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 309g972kcal32.7g183.7g6.8g17g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 337g935kcal6.7g10.1g94.5g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g337g651kcal64.1g0.3g43.9g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro112g35kcal2.4g4.7g0.6g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4644g11329kcal356g1119g587.8g208.2g
Valittu annoskoko2322g5665kcal178g559.5g293.9g104.1g
Annoskoko puolitettuna1161g2832kcal89g279.8g147g52.1g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407