Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 8.7g6.5kcal1.1g0.1g0g0.6g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g15g135kcal0g0g15g0g
Ruisjauho, 1 dl63g200kcal6.9g40g1.4g8.7g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 34g108kcal3.6g20.4g0.8g1.9g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 38g104kcal0.7g1.1g10.5g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g38g72kcal7.1g0g4.9g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro13g3.8kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g1259kcal39.4g124.2g65.4g23.2g
Valittu annoskoko258g629kcal19.7g62.1g32.7g11.6g
Annoskoko puolitettuna129g315kcal9.9g31.1g16.4g5.8g
Arvot/100g100g244kcal7.6g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407