Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 26g20kcal3.4g0.3g0.1g1.8g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g45g405kcal0g0g45g0g
Ruisjauho, 1 dl187g600kcal20.6g119.9g4.3g26g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 103g324kcal10.9g61.2g2.3g5.7g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 112g312kcal2.2g3.4g31.5g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g112g217kcal21.4g0.1g14.6g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro38g12kcal0.8g1.6g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g3776kcal118.6g373g196g69.4g
Valittu annoskoko774g1888kcal59.3g186.5g98g34.7g
Annoskoko puolitettuna387g944kcal29.7g93.3g49g17.4g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407