Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karjalanpaisti perunalla

Lohko peruna ja sipuli isohkoiksi lohkoiksi.

Siivuta porkkana.

Laita kaikki aineet uunivuokaan, lisää vettä niin että ainekset peittyvät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Annika14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti atria 700g800g1280kcal152g0g73.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g320g192kcal4.8g41.6g0.3g2.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3100g3271kcal324.8g130.2g158.2g24.6g
Valittu annoskoko1550g1636kcal162.4g65.1g79.1g12.3g
Annoskoko puolitettuna775g818kcal81.2g32.6g39.6g6.2g
Arvot/100g100g106kcal10.5g4.2g5.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198591