Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.9g2.7kcal0.1g0.3g0.1g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Lehtiselleri 35g4.4kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Valkoviini kuiva 160g110kcal0.5g1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g35g256kcal0.4g0.4g28g0g
Herne 200g138kcal10.1g18.7g0.8g6.2g
Isot katkaravut (rainbow)360g360kcal82.8g0g3.2g0g
Tumma pikariisi, Risella150g510kcal13.5g108g5.3g7.7g
Basilika, tuore40g16kcal1.2g2g0.3g1.6g
Minttu, tuore (-), annos 1g10g4.4kcal0.3g0.8g0.1g0.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 50g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g10g90kcal0g0g10g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3403g3288kcal223.2g279g119.4g38.2g
Valittu annoskoko1701g1644kcal111.6g139.5g59.7g19.1g
Annoskoko puolitettuna851g822kcal55.8g69.8g29.9g9.6g
Arvot/100g100g97kcal6.6g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652