Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 375g144kcal3.7g25.9g0.7g9.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 45g56kcal4.9g0.1g4.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen187g62kcal6.2g9.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 32g109kcal1.9g24.1g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2034g1271kcal91.8g123.2g40.2g22.4g
Valittu annoskoko1017g635kcal45.9g61.6g20.1g11.2g
Annoskoko puolitettuna509g318kcal23g30.8g10.1g5.6g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6.1g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686