Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 500g192kcal5g34.5g1g12.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 60g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen250g83kcal8.2g12.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 43g146kcal2.6g32.1g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2714g1696kcal122.6g164.2g53.6g30g
Valittu annoskoko1357g848kcal61.3g82.1g26.8g15g
Annoskoko puolitettuna679g424kcal30.7g41.1g13.4g7.5g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6.1g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686