Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 625g240kcal6.2g43.1g1.2g15.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Basilika, kuivattu 0.6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.3g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.9g5.2kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 75g94kcal8.2g0.2g6.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen312g103kcal10.3g15.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 312g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 53g182kcal3.2g40.1g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3390g2118kcal153g205g67.2g37.4g
Valittu annoskoko1695g1059kcal76.5g102.5g33.6g18.7g
Annoskoko puolitettuna848g530kcal38.3g51.3g16.8g9.4g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686